Event
 

Näyttelyiden yleisöopastukset

Hotel and Restaurant Museum, Helsinki

  • 20.2.2025 (17.00-18.00)
  • 20.3.2025 (17.00-18.00)
  • 24.4.2025 (17.00-18.00)

Hotelli- ja ravintolamuseon kevään 2025 kattauksesta löytyy kolme innostavaa yleisöopastusta.

 

Yleisöopastuksille voit osallistua museon pääsymaksulla tai Museokortilla. Yleisöopastukset kestävät noin 45 minuuttia. Oppaana toimii museolehtori Aino Malminen. Opastukselle mahtuu noin 20 henkilöä. Ei ennakkoilmoittautumista.

To 20.2.2025 kello 17.00 NAM YÖK HÄH – Mistä on ruokaperinteet tehty? Helmikuun herkkuna tarjoamme opastuksen museon ruokaperinteistä kertovaan näyttelyyn. Oppaan johdolla tutustumme ja pohdimme ruokaperinteiden moninaisuutta. Samalla myytit murtuvat ja antavat tilaa ajatella myös toisin.

To 20.3.2025 kello 17.00 Aurinkokuivattuja porkkanoita -näyttely. Maaliskuussa yllätymme kuvataiteilija Anu Tuomisen ruokaan ja juomaan liittyvistä teoksista, jotka ovat vallanneet museon. Opastuksen aikana bongataan teoksia, ihastutaan teosnimien sanaleikeistä ja pohditaan teosten merkityskerroksia.

To 24.4.2025 kello 17.00 Makuasioita. Makuasioita-näyttely tarjoaa kurkistuksen ruoka- ja juomakulttuurin moninaisuuteen ja rakentumiseen. Vierailun aikana historiallinen tieto ja kävijöiden kokemukset voivat sekoittua oivalluksia herättävällä tavalla.

Share this with your friends!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museum contact details

Hotel and Restaurant Museum
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

044 747 4110

Museum website

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Hotel and Restaurant Museum, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki


Lähtöpiste:






Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Admission fees

Admission with Museum Card
Admission with Museum Card

16/6/0 €

Payment methods

käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).

Tapahtuma-tyypit

 

OTHER MUSEUMS NEARBY