Porkkanasta Picassoksi -ruokataidetyöpaja
Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki
- 5.11.2024 (17.00-19.00)
Porkkanasta Picassoksi -työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen.
Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Pajan vetäjänä toimii museolehtori, taidekasvattaja Aino Malminen.
Millaisista ruoka-aineista sinun palettisi koostuisi? Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera!
Vain ennakkolipun ostaneille. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä. Liput myynnissä nyt Hotelli- ja ravintolamuseon Holvi-verkkokaupassa.
Kesto: 2 tuntia
Kieli: suomi
Osallistujamäärä: 10 osallistujaa
Hinta: 25 € per osallistuja (ALV 0 %, emme peri yleishyödyllisestä toiminnastamme arvonlisäveroa), sisältää 1 hengen osallistumisen ruokataidepajaan, ei sisällä tarjoilua. Ei erillistä tarvikemaksua. Museokorttilaisille 20 € per osallistuja.
Lisätietoja: aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, voit myös kysyä työpajaa omalle ryhmällesi
Museon näyttelyt
Museon tapahtumat
Museon edut
Museon yhteystiedot
Hotelli- ja ravintolamuseo
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
044 747 4110
Yhteydet julkisilla
Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa
Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa
Päämäärä:
Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Lähtöpiste:
Pääsymaksut
16/6/0 €
Maksutavat
käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).