Luentosarja: NAM YÖK HÄH - Mistä on ruokaperinteet tehty?
Hotell- och restaurangmuseet, Helsinki
- 23.1.2025 (klo 17-18.30)
- 27.2.2025 (klo 17-18.30)
- 27.3.2025 (klo 17-18.30)
Hotelli- ja ravintolamuseo ja Helsingin työväenopisto järjestävät alkuvuonna 2025 yhteisen ruokaperinteitä käsittelevän luentojen sarjan Hotelli- ja ravintolamuseossa.
Luentosarja NAM YÖK HÄH – Mistä on ruokaperinteet tehty? tarjoaa erilaisia näkökulmia ruokaperinteisiin.
Tule kuuntelemaan innostava luento ja tutustumaan museon samannimiseen näyttelyyn!
to 23.1.2025 klo 17.00
Ruokakulttuuri ja -perinteet voimavarana siirryttäessä kestävään ruokavalioon
Tutkimusprofessori Minna Kaljonen, Suomen ympäristökeskus
to 27.2.2025 klo 17.00
Suomalainen kasvisruokaperinne: löytöretki juurille
Kulttuurintutkija, tietokirjailija Liisa Kaski
to 27.3.2025 klo 17.00
Food Traditions and Identity
Taiteilija AK
Ei ennakkoilmoittautumista. Mukaan mahtuu 3o ensimmäistä. Vapaa pääsy.
Museets utställningar
Museets evenemang
Museets förmåner
Museets kontaktuppgifter
Hotell- och restaurangmuseet
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
044 747 4110
Yhteydet julkisilla
Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa
Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa
Päämäärä:
Hotell- och restaurangmuseet, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Lähtöpiste:
Inträdesavgifter
16/6/0 €
Betalningssätt
käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).